Zoveel mensen, zoveel wensen. Iedereen heeft zijn eigen gedachten en ideeën en verwachtingen over fotowerk, het laten maken van foto's etcetera. 

Het is dan ook niet makkelijk om zonder overleg vooraf te bepalen wat een prijs zal zijn voor de werkzaamheden die ik eventueel voor jou ga doen. Er zit een groot verschil tussen een fotoshoot van personen of het maken van een foto van een landschap of een gebouw of evenement.

Na een gesprek waarin jouw ideeën en mijn mogelijkheden bij elkaar komen zal ik een offerte opmaken zodat van te voren duidelijk is wat we hebben besproken en welke prijs daarvoor wordt gevraagd. 

Afdrukken van foto's getoond op deze website verschillen ook van prijs en dit hangt samen met het gewenste formaat, eventuele afwerking van de print en het materiaal waarop geprint zal gaan worden. Ik maak voor prints van mijn foto's gebruik van professionele printstudio's die ieder hun eigen specialiteit hebben. Ook voor prints is dezelfde regeling van toepassing. Wanneer na contact mij duidelijk is wat de wensen zijn krijg je van te voren een prijsopgave. 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op!